Navigatie overslaan

Recaro draagt zorg voor de veiligheid en bescherming van kinderen. Zij willen dat hun producten families helpen om te genieten van mobiliteit zonder limieten en om zich te verplaatsen zonder stress, in alle omstandigheden van het dagelijkse leven. Daarom zijn de producten van Recaro ontwikkeld met als doel de beste kwaliteit en de grootste veiligheid te kunnen bieden.

Autostoelen voor elke fase van je kindje


Al vanaf de geboorte is het belangrijk om een goede en veilige autostoel in huis te hebben. Je wil je meest kostbare bezit natuurlijk wel veilig kunnen vervoeren. De autostoelen van Recaro worden volgens de hoogste veiligheidseisen getest en bieden daarom altijd een veilige basis. Recaro heeft verschillende stoelen ontwikkeld, zodat er voor elke levensfase van je kindje een geschikte stoel beschikbaar is. Elk van deze stoelen is comfortabel voor je kindje, zodat je kindje altijd lekker en ergonomisch verantwoord in de autostoel zit.

Wandelwagens & buggy's


Ook voor buiten de auto is Recaro erop gericht om het jou als ouder zo gemakkelijk mogelijk te maken. Of je nu op zoek bent naar een wandelwagen of buggy, Recaro heeft ongetwijfeld een model dat past bij jouw situatie. Zo zijn ze allen compact inklapbaar, zodat je ze makkelijk met je mee kunt nemen.