Navigatie overslaan

Doona is erop gebrand om het ouders zo makkelijk mogelijk te maken door innovatieve producten op de markt te brengen die ouders helpen bij het dagelijks leven. Dit is ook goed terug te zien in de producten die Doona inmiddels al op de markt heeft gebracht, want die bieden stuk voor stuk gebruiksgemak. Dit wordt echter altijd gedaan zonder in te boeten op de kwaliteit. Daarom worden alle producten altijd onderworpen aan heel veel tests om ervoor te zorgen dat aan de kwaliteitseisen wordt voldaan.

Doona+ Baby Autostoel


Een van die innovatieve producten is de Doona+ Baby Autostoel. Dit is niet alleen een veilig autostoeltje dat je zowel met de autogordel als met de los verkrijgbaar IsoFix base in de auto kunt bevestigen, maar kan buiten de auto worden omgetoverd tot een wandelwagen. Met een simpele druk op de knop klappen de geïntegreerde wielen uit en kun je je weg met de wandelwagen vervolgen.

Doona Liki Trike


Baby's groeien als kool en schieten van de ene fase in de andere. Dan is het handig om producten te hebben die meegroeien met de curve van je kindje. Dat geldt ook voor de Liki Trike van Doona. Deze opvouwbare driewieler groeit namelijk mee met je kindje en kent verschillende fases. Zo begin je met de duwstang en kan je kindje in de laatste fase zelf fietsen op deze driewieler.