Home » Babyland » Kinderwagens » Maxi-Cosi Stella kinderwagen

Filter op categorie

Filter op merk

Filter op prijs

Maxi-Cosi Stella kinderwagen

Maxi-Cosi Stella kinderwagen

Maxi-Cosi Stella is een smalle en wendbare kinderwagen van slechts 55 centimeter breed. Ideaal voor smalle gangen, paden, liften en drukke winkelstraten. De wandelwagen zitting van de Maxi-Cosi Stella is omkeerbaar en heeft een comfortabele inlay. De Stella is voorzien van foambanden en zijn door hun schokabsorberende vermogen geschikt voor elk terrein zoals het bos, park of stad. De duwbeugel is in hoogte verstelbaar.

De Stella kinderwagen wordt geleverd met een kinderzitting. Vanaf een half jaar kan jouw kindje rechtop zitten in de kinderwagen. Voor de eerste zes maanden is een opvouwbare kinderwieg apart verkrijgbaar. Tevens kunnen de Maxi-Cosi autostoelen CabrioFix, Pebble en Pebble plus met behulp van de bijgeleverde adapters op de kinderwagen bevestigd worden.
De Maxi-Cosi Stella is zonder te bukken op te vouwen tot een klein compact pakket dat rechtop kan blijven staan. De kinderwagen weegt slechts 13 kilogram.

De Maxi-Cosi Stella wordt geleverd met een boodschappenmand, parasolclip, regenhoes en adapters. De bijgeleverde adapters zijn geschikt voor de Maxi-Cosi CabrioFix, Pebble of Pebble plus. Voor Maxi-Cosi autostoel Citi kunt u twee gratis adapters aanvragen via de website van Maxi-Cosi.
Als accessoires voor de Stella kinderwagen kunt u kiezen uit een universele voetenzak, parasol, meerijdplankje en een Maxi-Cosi luiertas.

De Maxi-Cosi Stella kinderwagen is in onze webshop te koop, maar ook in onze winkel te bezichtigen. De medewerkers van onze winkel in Zaandam geven u graag een uitgebreide demonstratie.

1-7 van 7 artikelen sorteer op: relevantie | prijs oplopend | prijs aflopend | alfabet

Stella Nomad Grey

Maxi-Cosi

Maxi-Cosi Stella Nomad Grey € 479,00

Stella Nomad Blue

Maxi-Cosi

Maxi-Cosi Stella Nomad Blue € 479,00

Stella Nomad Sand

Maxi-Cosi

Maxi-Cosi Stella Nomad Sand € 479,00

Stella Sparkling Grey

Maxi-Cosi

Maxi-Cosi Stella Sparkling Grey € 479,00 Slechts 55cm breed

Stella Robin Red

Maxi-Cosi

Maxi-Cosi Stella Robin Red € 499,00 Slechts 55 cm breed

Stella Earth Brown

Maxi-Cosi

Maxi-Cosi Stella Earth Brown € 499,00 Slechts 55 cm breed

Stella River Blue

Maxi-Cosi

Maxi-Cosi Stella River Blue € 499,00 Slechts 55 cm breed