Home » Babyland » Kinderwagens » Stokke kinderwagens complete sets

Stokke kinderwagens complete sets

Stokke verkoopt sinds 1972 de iconische Tripp Trapp®-stoel. In de negentiger jaren begon Stokke ook babykamer meubels te produceren die met het kind meegroeien. Sinds 2006 richt Stokke zich ook op kinderproducten in de segmenten kinderstoelen, kinderwagens, draagzakken, textielcollectie en babykamermeubelen.

Stokke heeft een lange traditie met het ontwerpen van elegante en duurzame producten. Stokke producten stimuleren de interactie tussen ouder en kind en bevordert een gezonde ontwikkeling voor een compleet nieuwe generatie. De innovatieve Stokke Xplory is het eerste model kinderwagen van Stokke. Deze werd in 2003 gelanceerd. De Xplory is een innovatieve kinderwagen. Als één van de weinige kinderwagens heeft de Stokke kinderwagen een hoge zit waarbij het kindje naar de ouders kijkt en je goed kan communiceren met je kind.

Door het grote succes van de Stokke Xplory heeft Stokke nog drie series kinderwagens op de markt gebracht. Naast de Stokke Xplory kan je ook kiezen voor de Stokke Crusi, Stokke Scoot en Stokke Trailz.