Navigatie overslaan

Koelstra is al meer dan tachtig jaar een begrip in Nederland. Al sinds de oprichting in 1934 bouwt het Nederlandse merk Koelstra aan duurzame producten voor ouders en kinderen. De Koelstra kinderwagens en chromen spatborden en spaakwielen zijn voor velen herkenbaar.

Geschiedenis Koelstra


Er is in de tussentijd veel veranderd, maar de basis is nog altijd hetzelfde. Koelstra staat voor kwaliteit, veiligheid, eenvoud en gebruiksgemak. Een combinatie dat veel ouders aanspreekt. Bij Koelstra worden de producten continu doorontwikkeld om het jou en je kleintje zo makkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Omdat het product veilig en kwalitatief sterk is, wordt het vaak meerdere jaren gebruikt.

Koelstra Simba Buggy


Vandaag de dag is het meest kenmerkende product van Koelstra de Simba T4 buggy. Deze buggy blinkt uit in duurzaamheid, gebruiksgemak en comfort. Een uitkomst voor zowel jou als je kindje. Deze paraplubuggy is in een handomdraai in te klappen en op te bergen. Onder de buggy bevindt zich een ruime boodschappenmand om je spulletjes gemakkelijk mee te kunnen nemen. De Koelstra buggy is voorzien van een ligstand, zodat je kleintje ook tijdens langere wandelingen lekker een tukje kan doen. Door het lichte gewicht van de buggy is deze makkelijk te manoeuvreren, ook in krappe steegjes of winkelpaden!

Campingbed Travelsleeper


Koelstra staat niet alleen bekend om buggy's en wandelwagens, maar heeft ook een mooie lijn aan campingbedjes. De Travelsleeper T5 is verkrijgbaar met en zonder verstelbare bodem en is eenvoudig overal op te zetten en weer in te klappen tot een compact pakketje dat ook weer gemakkelijk op te bergen is. De Travelsleeper T5 kan ook prima als logeerbedje bij opa of oma dienen.

Of je nu dus op zoek bent naar een goede buggy, een wipstoel of een reisbedje, met de producten van Koelstra haal je kwaliteit in huis.