Navigatie overslaan

Druppies

Kopen bij Babyland

De slogan van Druppies is 'Love the Weather' en dat is natuurlijk niet zomaar. Dit oer-Nederlandse bedrijf omarmt namelijk met liefde het Nederlandse wisselvallige weer. Hoe fijn is het als kindje om lekker in de modder of blubber te spelen of in plassen te stampen? Met de laarsjes van Druppies wordt dat nu nog leuker.

Regenlaarsjes


Druppies heeft een breed assortiment aan kinderlaarsjes in heel veel verschillende kleuren. Deze aansprekende kleuren zijn maar wat leuk voor ieder kindje. De laarsjes zijn gemaakt van 100% natuurrubber en hebben een katoenen binnenvoering. Voor de koude dagen zijn er ook winterlaarsjes beschikbaar met een warme binnenvoering. Kortom, de laarzen van Druppies kun je het hele jaar door gebruiken.

Paraplu


Niet alleen het schoeisel van Druppies is het jaarrond te gebruiken, ook voor de speciale Druppies paraplu geldt dit principe. In de zomer gebruik je deze namelijk als parasol om de zon te weren, terwijl dezelfde paraplu ook uitermate geschikt is voor regenachtige dagen. Het unieke inklapmechanisme zorgt ervoor dat je nooit meer nat wordt. De paraplu is verkrijgbaar in diverse hippe kleurtjes en is geschikt voor kinderen en volwassenen.