Navigatie overslaan

Stokke® Tripp Trapp kinderstoel

De Stokke® Tripp Trapp kinderstoel is enorm populair en dat is niet zonder reden. De stoel groeit namelijk met je kindje mee en kan in alle levensfasen worden gebruikt. Hierdoor is de Tripp Trapp stoel een must have in menig huishouden. In 1972 werd de stoel door ontwerper Peter Obsvik ontworpen omdat hij geen passende stoel kon vinden voor zijn zoontje. Doordat het ontwerp zo goed is uitgedacht is de stoel sindsdien nagenoeg onveranderd.

Ergonomisch verantwoord

Iedereen kan van de Tripp Trapp kinderstoel genieten. Dankzij de juiste accessoires kan de stoel al vanaf de geboorte worden gebruikt. De stoel is gemakkelijk verstelbaar, zonder daarbij in te leveren op de veiligheid. De stoel is dus te gebruiken door zowel kinderen als volwassenen. Doordat zowel het zitvlak als de voetensteun in hoogte verstelbaar zijn biedt de Tripp Trapp stoel altijd een goede ergonomische zithouding, ongeacht je lengte of leeftijd.

Past in ieder interieur

Niet alleen zijn de Stokke® Tripp Trapp stoelen handig in gebruik, ze zien er ook nog eens goed uit. Er is gebruik gemaakt van duurzame materialen en de stoel is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Zo zit er altijd een stoel tussen die goed past bij jouw interieur.