Navigatie overslaan

Veel mensen kiezen bij het uitzoeken van een nieuwe kinderwagen voor een kinderwagen van Joolz. Het assortiment van Joolz bestaat uit verschillende type kinderwagens en biedt voor ieder wat wils. Of je nu voor een Joolz Day+, Joolz Geo2 of een Joolz Hub gaat er is voor iedere situatie een passende kinderwagen. Met een kinderwagen van Joolz ben je verzekerd van en stijlvolle en kwalitatief hoogwaardig product.

Joolz Day+ kinderwagen


De Joolz Day+ is de opvolger van de populaire Day3. Alle goede eigenschappen van deze kinderwagen zijn behouden gebleven en er zijn veel verbeteringen doorgevoerd om de Day+ nog gebruiksvriendelijker te maken. Zo is het boodschappenmandje voorzien van gaas, zijn er LED lichten op het frame geplaatst en is het mogelijk om met een snelle handbeweging de stoel in ligstand te zetten. Ook zijn de wielen iets aangepast en klapt de kinderwagen nu beter in, doordat deze niet meer op de duwbeugel leunt.

Joolz Geo2 kinderwagen


De Joolz Geo2 is de kinderwagen bij uitstek voor gezinnen met grote toekomstplannen. De Geo2 is namelijk heel goed te gebruiken voor één kindje, maar is later uit te breiden met een extra reiswieg en zitting als er een tweede kindje is. De Geo2 kinderwagen past zich dus volledig aan naar de situatie van jouw gezin en dat maakt het een duurzame en veelzijdige kinderwagen.

Joolz Hub kinderwagen


Als je klein woont en veel door de stad loopt, dan biedt de Joolz Hub de ideale oplossing. Dankzij het compacte formaat van de Joolz Hub kinderwagen is deze gemakkelijk op te bergen. Je kunt eenvoudig door de straten en winkelpaden manoeuvreren, ook als ze smal zijn. Met de handige schouderband draag je de kinderwagen gemakkelijk met je mee als je deze even niet gebruikt.

Overeenkomsten en verschillen


De Joolz kinderwagens hebben als overeenkomst dat ze er stijlvol uitzien, zeer gebruiksvriendelijk zijn en uitstekende comfort bieden voor je kindje. Maar ook een aantal verschillen. De Joolz Day+ is een gangbare wagen dat gericht is op één kind. Het is wel mogelijk om een meerijplankje aan de kinderwagen te bevestigen zodat het oudere kindje met zijn of haar broertje mee kan rijden. Het voetensteuntje is verstelbaar, zodat deze met je kindje mee kan groeien. De Joolz Geo2 is gericht op tweelingen of kinderen die qua leeftijd dicht bij elkaar liggen. Doordat de kinderwagen uit te breiden is van één kind naar twee kinderen is dit een ideale kinderwagen als er gezinsuitbreiding op komst is. Het voetensteuntje van de Geo2 is vast en niet verstelbaar. Voor mensen die in de stad wonen en leven is de Joolz Hub een ideale kinderwagen. Met zijn compacte formaat is deze goed op te bergen en mee te nemen.

Voor ieder wat wils


Het maakt dus eigenlijk niet zoveel uit wat voor kinderwagen je zoekt, Joolz heeft voor elke situatie een oplossing. Alle kinderwagens hebben een ruim assortiment aan accessoires die apart bestelbaar zijn waarmee je nog beter van je kinderwagen kunt genieten. Alle kinderwagens zijn ook verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren.