Navigatie overslaan

BERG Toys is een bekend merk en is gespecialiseerd in de verkoop van trampolines, skelters en loopfietsen. Als je op zoek bent naar buitenspeelgoed, dan zit je met de artikelen van BERG aan het juiste adres. Of je je kind nu lekker wil laten ravotten op de trampoline of op ontdekkingstocht wil laten gaan op de skelter, BERG biedt het allemaal.

Trampolines


Er komt veel kijken bij het vinden van de juiste trampoline. Je wil natuurlijk wel het juiste formaat in verhouding tot de tuin en wilt de trampoline in de grond of juist losstaand. Bovendien speelt veiligheid een essentiƫle rol bij de keuze voor een trampoline. Met de trampolines van BERG Toys vind je altijd een trampoline die bij jouw wensen of behoefte past. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten en kunnen worden geleverd met een veiligheidsnet waardoor je kindje niet zomaar van de trampoline af kan vallen.

Skelters


Skelters spreken tot de verbeelding bij kinderen. Ze kunnen er urenlang zoet mee zijn en lekker buiten spelen. Een skelter is daarnaast ook goed voor de ontwikkeling van de motorische vaardigheden en inzicht. BERG Toys ontwikkelt skelters voor verschillende leeftijden en in verschillende maten, kleuren en vormen. Zo kan je je kindje al van kleins af aan kennis laten maken met de skelters en kun je altijd de juiste skelter voor je kindje vinden.