Navigatie overslaan

Het krijgen van een kindje is een fantastische ervaring, maar zorgt er tegelijkertijd ook voor dat je je zorgen gaat maken over hoe je je kleintje zo goed en veilig mogelijk kunt laten opgroeien. De missie van BabyDan is om die zorgen weg te nemen door producten te maken die veilig en praktisch zijn.

Bij BabyDan zijn ze altijd nieuwsgierig naar hoe ze hun producten zo veilig en praktisch mogelijk kunnen maken, zodat jij en je kindje daar in het dagelijks leven veel baat bij hebben. Deze instelling heeft ervoor gezorgd dat de traphekken van BabyDan één van de veiligste op de markt zijn en ze worden volledig ontworpen en ontwikkeld door BabyDan zelf.

Niet alleen traphekken


Naast traphekken maken ze bij BabyDan ook veel kleine veiligheidsproducten voor in huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kasthaakjes of raambeveligers waardoor ramen niet te ver open kunnen. Daarnaast verkoopt BabyDan ook nog meubels, textiel en accessoires voor babykamers. Met meer dan zeventig jaar ervaring in de industrie kun je BabyDan gerust expert in kinderveiligheid noemen.