Navigatie overslaan
Pagina 1 van 2

Als je een baby hebt, dan wil je er natuurlijk graag op uit en samen avonturen beleven. BABYZEN helpt jou hierbij. Of je nu op pad gaat met de auto, trein, bus of vliegtuig, BABYZEN gaat overal met jou en je kindje mee.

BABYZEN Yoyo2 buggy


BABYZEN is vooral bekend van de Yoyo2 buggy. Deze handige buggy is eenvoudig met één hand in te klappen en door zijn super compacte formaat ook heel gemakkelijk overal mee te nemen. Hij is zelfs geschikt om in het vliegtuig mee te kunnen nemen. De buggy is geschikt om te gebruiken wanneer je kindje zes maanden is, maar met behulp van de newborn set of de nieuwe bassinet zelfs al vanaf de geboorte te gebruiken.

Accessoires


Er zijn tal van accessoires voor de BABYZEN Yoyo2 buggy beschikbaar om je buggy of kinderwagen overal en in elke situatie te kunnen gebruiken. Bij minder weer kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van de regenhoezen, maar op zomerse dagen komt het muggennet juist weer beter van pas. Met de speciale reistas kun je de buggy nog gemakkelijker met je meenemen en met de speciale autostoeladapters, kun je zelfs je autostoeltje op de buggy gebruiken.