Navigatie overslaan

Over ons

Babyland

Zwanger? Tijd voor een groter bed? Bij Babyland vind je alles voor aanstaande moeders en vaders. Bij Juniorland vind je peuterbedjes en stoere tienerkamers. Bij Babyland vinden we het belangrijk dat je goed voorgelicht wordt. Daarom is ons personeel zo opgeleid dat ze jou een passend advies kunnen geven. Welke kinderwagen bijvoorbeeld voor jou het meest geschikt is, hangt af hoe je de kinderwagen wilt gebruiken. Ben je een fervente boswandelaar of ga je graag naar het strand, dan is een andere kinderwagen geschikt dan dat je bijvoorbeeld de kinderwagen vooral in de stad gebruikt. Daarnaast zit er veel verschil in het gewicht en hoe compact je de wagen kunt opvouwen. Bij Babyland staan in de showroom kinderwagens van alle grote merken, zoals Bugaboo, Easywalker, Joolz, Maxi Cosi, Mutsy, Mountain Buggy, Quinny, Phil & Teds, Teutonia, Mima, Recaro en Stokke. Ook voor een veilige autostoel van Maxi Cosi, Römer, Recaro of Besafe kun je bij ons goed terecht.

  • Waarom Babyland: vakkundig personeel en goede service
  • Gratis leenwagen als je kinderwagen gerepareerd wordt
  • Veel uit vooraad leverbaar
  • Meer dan 50 babykamers in onze showroom
  • Montage door eigen monteur
  • Geen callcenters maar direct contact met de medewerkers
  • Scherpe prijzen

 

Juniorland

Tijd voor een nieuw peuterbed? Of gelijk een groot bed? Bij Juniorland vind je een uitgebreide collectie juniorbedjes en complete tienerkamers. Voor diverse bureaus kun je ook bij Juniorland terecht.

In de showroom bij Juniorland staat een uitgebreide collectie éénpersoons bedden en hoogslapers van Alta, Bopita, Coming Kids, Flexa en Vipack.

In Juniorland vindt je ook een shop - in shop van Flexa. Wil je een doorbouwsysteem ( van een éénpersoonsbed kun je later een hoogslaper of stapelbed maken) of wil je een coole glijbaan aan je bed dan kun je kiezen voor Flexa of Vipack.

Gemiddeld bij een leeftijd van 2,5 jaar gaat je kindje uit een ledikant naar een nieuw bed. Kies je voor een peuterbed dan zijn er twee varianten:

Een doorgroeibed heeft zowel zijkanten met spijlen (zoals een babyledikant) maar ook rechte zijkanten, zoals een juniorbed. De afmeting is 70 x 140 cm. Dit bed kun je gebruiken vanaf de geboorte van je kindje tot ca. 7 jaar oud.

Een juniorbed kun je kiezen wanneer je de overgang van een babyledikant naar een volwassenbed te groot vindt. Voordelen van een juniorbed zijn de compacte afmeting zodat je kindje meer speelruimte in zijn of haar kamer overhoudt. Daarnaast past de afmeting goed bij bij jouw nog kleine jongetje of meisje. De afmeting is 70 x 150 cm. Dit bed kun je gebruiken vanaf ca 2,5 jaar tot ca 8 jaar oud. Wellicht is is dit langer dan je in eerste instantie dacht, maar als je weet dat de gemiddelde lengte van een kindje in Nederland 125 cm is bij een jongetje van 7 jaar en een meisje van 8 jaar jaar dan begrijp je dat je een juniorbed toch 5 a 6 jaar kunt gebruiken.

Je kunt natuurlijk ook direct voor een tienerbed kiezen. De Mix & Match serie van Bopita biedt uitgebreide mogelijkheden in kleuraccenten. Daarnaast is er veel variatie in bijvoorbeeld opbergkasten, 2 en 3 -deurskasten. Zo kun je je eigen hippe tienerkamer samenstellen.