Navigatie overslaan

Verzending

Verzending

Verzending met pakketdienst binnen Nederland is bij Babyland Juniorland gratis bij een orderbedrag vanaf € 40,00. Bij een orderbedrag minder dan € 40,00 vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 4,95. Babyland Juniorland bezorgt uw bestelling thuis of op een door u aangegeven adres. U kunt zelf aangeven waar u uw bestelling wilt ontvangen. De bezorging van onze pakketten wordt verzorgd door DHL.

Vóór 16.00 uur besteld, indien op voorraad, de volgende dag in huis! Babyland Juniorland streeft ernaar om de pakketten voor 15.00 uur bij u aan te bieden. Indien u op het tijdstip van aanbieding niet thuis bent, wordt het pakket nog éénmaal, de volgende werkdag, thuis bij u aangeboden. Wanneer u dan weer niet thuis bent, wordt u in de gelegenheid gesteld om binnen een week (7 kalenderdagen) een afspraak te maken voor een derde aflevering, deze derde aflevering is dus een dag op afspraak. Wanneer dit niet gebeurt, wordt het pakket automatisch retour afzender gestuurd. Overigens krijgt u na de eerste afleverpoging ook al de gelegenheid om een afleverdatum af te spreken. De instructies hiervoor staan op het briefje dat u in de brievenbus krijgt bij afwezigheid. Bestellingen die op vrijdag voor 16.00 uur bij ons worden geplaatst worden door DHL ook op zaterdag aangeboden.

* Baby- en tienermeubelen
Babyland Juniorland is één van de goedkoopste kindermeubel aanbieders van Nederland. Wij kiezen nadrukkelijk voor scherpe prijzen voor ons uitgebreide assortiment meubelen. Om de prijzen van onze meubelen scherp te houden, moeten wij wel een bijdrage vragen voor het bezorgen. De meubelen kunnen ook opgehaald worden bij ons filiaal in Zaandam.

Het bezorgen van baby- en tienerkamers in heel Nederland kost 50 euro. Deze kamers worden ofwel door onszelf bezorgd of door een transportpartner. Als je meubelen hebt besteld nemen wij contact met je op voor het maken van een afhaal- of bezorgafspraak.

U kunt er ook voor kiezen om uw baby of kinderkamer te laten bezorgen én monteren door een medewerker van Babyland Juniorland. Hieronder vindt u een prijslijst voor het monteren van verschillende meubelen:
Ledikant: €50,-
Commode: €75,-
2-Deurskast: €75,-
3-Deurskast: €100,-

* Boxen
Boxen worden in de regio Noord-Holland door ons zelf bezorgd. Buiten deze regio schakelen wij een transportbedrijf in. Het bezorgen van een box kost 15 euro.

* Verzenden naar het buitenland
Voor bezorgingen in België en Duitsland en eventueel andere landen kun je contact met ons opnemen over de kosten.