Home » Flexa Classic halfhoog bed met rechte trap en glijbaan

Filter op categorie

Flexa Classic halfhoog bed met rechte trap en glijbaan

Dit Flexa Classic halfhoge bed van massief grenen in white wash uitvoering en is voorzien van een rechte trap én een glijbaan.
 
Flexa meubelen zijn gemaakt voor kinderen. Flexa meubelen hebben bijvoorbeeld geen scherpe hoeken of kanten, die zijn allemaal afgerond. Wanneer u een kinderbed uit de Flexa classic collectie koopt, koopt u een flexibel beddensysteem, deze kunt u naar eigen inzicht uitbouwen en aanpassen aan uw wensen.
Flexa staat voor hoge kwaliteit en veiligheid. Op alle Flexa kindermeubelen zit een 5-jarige garantie op fabricagefouten.
 
Naast 5 jaar garantie op fabricagefouten biedt Flexa u een 5 jarige doorbouwgarantie op het Flexa Classic beddensysteem. Flexa garandeert dat indien een product niet meer in de collectie zit u binnen 5 jaar nadat het uit de collectie is gehaald alle bedonderdelen nog kan bestellen. 
 
Flexa is begaan met de natuur. Daaromn is Flexa PEFC gecertificeerd. Dat garandeert dat het hout in het productieproces van Fleca meubilair uit duurzaam beheerd bos komt. Voor een optimale en elegante afwerking wordt het opppervlakte van Flexa meubelen behandeld met milieuvriendelijke lak op waterbasis en UV lak, die aan de Europese norm voor lak voldoet.
 
Hoogte: 120 cm
Lengte: 210 cm
Breedte: 249 cm (incl. glijbaan)
Afmeting matras (niet meegeleverd) 90x200 cm.
De Flexa halfhoog slaper wordt inclusief lattenbodem geleverd. Alle bedden met een slaaphoogte van meer dan 80 cm voldoen aan de geldende veiligheidsvoorschriften en zijn goedgekeurd volgens de Europese standaard.
Garantie 1 jaar fabrieksgarantie
Kleur White Wash
Houtsoort Grenen
Opmerkingstekst product
Maat 200 cm
Flexa Classic halfhoog bed met rechte trap en glijbaan
van € 675,00
675,00

Bestellen

Dit artikel is op bestelling leverbaar. Neem contact op voor de exacte levertijd.

In winkelwagen

Meer over babyland

Babyland biedt 3.000m2 baby- en juniorplezier. Vandaag besteld, morgen in huis.
Meer over Babyland