Navigatie overslaan

Jippie's Europe is een echt familiebedrijf. Het merk is voornamelijk gericht op kinderveiligheid.

In 1948 is mevrouw Vos-Van Halteren begonnen met Kleuterhuis Vos in 's-Hertogenbosch. Een begrip in Brabant, want daar werden de mooiste doopjurken en wiegbekledingen gemaakt. Binnen een paar jaar is het bedrijf uitgegroeid tot 5 grote winkels in Nederland.

In 1978 heeft J.P. Vos het bedrijf overgenomen en is zich meer gaan richten op de groothandel. Van draagzakken tot stabiliteitskussens, Vos Import had het allemaal! Kinderveiligheidsproducten werden steeds belangrijker en het werd een speerpunt van de groothandel. Het merk Jippie's werd bedacht om zo een overzichtelijke collectie te kunnen maken. Jippie's had o.a. veiligheidshaakjes, tafelhoekjes, fornuisrekken en ga zo maar door.

In 2010 heeft de derde generatie Vossen (Willem en Karin Vos) het bedrijf overgenomen. Zij hebben er bewust voor gekozen om zich helemaal te specialiseren op het gebied van kinderveiligheid. Inmiddels is Jippie's uitgegroeid tot een internationale groothandel die niet alleen verkoopt, maar ook produceert en importeert.